Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ενίσχυσε την Girona η Manchester City

Στον δανεισμό δύο παικτών της στην Ισπανική Girona προχώρησε η Manchester City του Pep Guardiola, προκειμένου οι δύο ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν εμπειρίες.

Πιο συγκεκριμένα οι «Πολίτες» έδωσαν ως δανεικούς για το επόμενο εξάμηνο τους Pablo Maffeo και Angelino. Η Ισπανική ομάδα βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας και πηγαίνει εξαιρετικά την φετινή χρονιά, μιας και είναι στην δεύτερη θέση, όντας στο +6 από την 7η θέση που δεν οδηγεί στα play off.

Όσον αφορά τους δύο παίκτες, ο Maffeo είχε δοθεί και πέρυσι δανεικός στην ίδια ομάδα καταγράφοντας 13 συμμετοχές ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Αγωνίζεται ως στόπερ και ως δεξί μπακ, ενώ την φετινή χρονιά έχει προλάβει να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της Manchester City, αγωνιζόμενος και στο ματς του Champions League, ενάντια στην Celtic. Συνολικά με την πρώτη ομάδα έχει 3 συμμετοχές.

Από την άλλη ο Angelino αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και πέρυσι είχε δοθεί στην θυγατρική της City, την New York City, ενώ και αυτός έχει καταγράψει 3 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Και οι δύο έχουν συμβόλαιο με την Αγγλική ομάδα μέχρι το 2019 και ο Guardiola ελπίζει να λάβουν αρκετό χρόνο συμμετοχής προκειμένου να επιστρέψουν πιο έτοιμοι στην ομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *