Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ενδεχόμενη «τράμπα» Lukaku-Batshuayi

Συνέχεια ενδέχεται να υπάρξει στο «σίριαλ» Chelsea-Romelu Lukaku, καθώς σύμφωνα με νέα δεδομένα του TEAMtalk, η Everton αξιώνει πλέον και έναν παίκτη ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες του Βέλγου.

Ο λόγος για τον Michy Batshuayi, τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του Lukaku στην Εθνική ομάδα του Βελγίου, ο οποίος φέτος δεν πήρε αρκετές ευκαιρίες από τον Antonio Conte και το μέλλον του μοιάζει αμφίβολο. Η Everton, λοιπόν, που ζητά ακατέβατα 100 εκατομμύρια λίρες για τον Lukaku, ίσως ρίξει τις απαιτήσεις της στα 80 εκατομμύρια, εφόσον προστεθεί στο deal και ο Batshuayi.

Βέβαια, το ποσό αυτό που ζητά η Everton μοιάζει υπερβολικό και δεν αποκλείεται να ρίξει τις απαιτήσεις της στην πορεία. Πάντως, για τον Batshuayi φέρεται να ενδιαφέρεται και η Monaco, από την οποία η Chelsea θέλει να αποκτήσει τον Tiemoue Bakayoko, αν και οι διαπραγματεύσεις δείχνουν να έχουν «κολλήσει».

Να σημειωθεί πως οι «Toffees» πάντως, πλην του Batshuayi έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και τον Jamie Vardy εφόσον αποχωρήσει ο βασικός τους φορ, ωστόσο ο άσος της Chelsea δείχνει μέχρι στιγμής να προτιμάται από τον Ronald Koeman.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *