Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ενισχύεται στην άμυνα η West Ham

Αποφασισμένη να ενισχύσει την αμυντική της λειτουργία το προσεχές καλοκαίρι είναι η West Ham και θέλει να βάλει εμπειρία στη γραμμή της.

Μεγάλη κουβέντα ξεκίνησε τη φετινή σεζόν για την West Ham αναφορικά με την αμυντική της λειτουργία μιας και μετά την πώληση του Tomkins δεν βρέθηκε αντικαταστάτης μέχρι τον Ιανουάριο που ήρθε ο Jose Fonte, με τα προβλήματα όμως να παραμένουν.

Ενόψει, λοιπόν, την νέας χρονιάς προτεραιότητα για τον Slaven Bilic και το επιτελείο του είναι η ενίσχυση της άμυνας και για το λόγο αυτό βρίσκονται στη λίστα τους οι Pablo Zabaleta και Bacary Sagna. Οι δύο παίκτες της Manchester City πιθανότατα θα αποτελέσουν παρελθόν από τους «Πολίτες» το προσεχές καλοκαίρι και η West Ham ενδιαφέρεται να τους εντάξει στο δυναμικό τους.

Και οι δύο βέβαια βρίσκονται σε σχετικά προχωρημένη ηλικία, με τον Αργεντινό να είναι 32 χρονών και το Γάλλο 34, όμως αποδεικνύουν και φέτος ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε υψηλό επίπεδο, και μπορούν πλέον πέρα από το δεξί άκρο της άμυνας και αγωνιστούν και σαν κεντρικοί αμυντικοί.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *