Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ενοχλημένος με την απόλυση Pardew o Mazzari

Ο τεχνικός της Watford δεν είναι βέβαιος για το αν η απομάκρυνση του Alan Pardew από την Crystal Palace θα έχει θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο για την ομάδα του.

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στην Boxing Day. Ωστόσο, συνέβη ο απρόβλεπτος παράγοντας της απόλυσης του Pardew εξαιτίας του αρνητικού σερί που είχε.

O Ιταλός τεχνικός θα υπολογίζει για το συγκεκριμένο αγώνα τους Sebastian Prodl και Stefano Okaka, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα, απών θα είναι ο Roberto Pereyra που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Walter Mazzari: «Δεν ξέρουμε αν αυτό θα μας βοηθήσει. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά μπορεί να είναι μειονέκτημα για μας. Όταν συμβαίνουν αυτά, δεν είμαι χαρούμενος γιατί στο τέλος της ημέρας οι προπονητές είμαστε συνάδελφοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και μόνο οι προπονητές την πληρώνουν στο τέλος. Δε γνωρίζω τη δυναμική της Crystal Palace, οπότε δεν μπορώ να κρίνω, αλλά δεν είμαι χαρούμενος με αυτό. Δεν το περίμενα σίγουρα. Οι βαθμοί μετρούν, αλλά όποτε έβλεπα την Palace να παίζει, ήταν καλή και έχει πολύ καλούς παίκτες».

Τέλος για τον τραυματισμό του Pereyra, πρόσθεσε: «Με έναν τέτοιο τραυματισμό υπάρχουν πολλές μεταβολές και πολλές αλλαγές που μπορούν να συμβούν, οπότε εξαρτάται από πολλά πράγματα. Σίγουρα θα λείψει για κάποιους μήνες».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *