Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εξετάζει Batshuayi η Newcastle

Με την περίπτωση του επιθετικού της Chelsea, Michy Batshuayi, ασχολείται η Newcastle, όμως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Mirror.

Ο Βέλγος άσος δεν πήρε τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής φέτος στο πρωτάθλημα και βρέθηκε αρκετές φορές στην πόρτα της εξόδου, ωστόσο στο φινάλε της σεζόν έδειξε τις δυνατότητές του και πέτυχε τέσσερα τέρματα στα τελευταία τρία παιχνίδια. Έτσι, η Newcastle του Rafa Benitez σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφορά δανεισμού για τον 23χρονο ώστε να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της.

Ο Benitez κατόρθωσε να επαναφέρει τους «Magpies» στη μεγάλη κατηγορία μετά από μόλις ένα χρόνο απουσίας και σχεδιάζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ώστε να αποφύγει έναν νέο υποβιβασμό. Μάλιστα, φημολογείται πως θα έχει στα χέρια του ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες προσθήκες για να δυναμώσει η ομάδα.

Να σημειωθεί πως ο Batshuayi, παρότι δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Antonio Conte, πρόσφατα δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος στο Λονδίνο και δεν έχει τάσεις φυγής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *