Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Pardew: «Θα επιστρέψει δυνατότερος ο Bolasie»

Την πεποίθηση του ότι ο Yannick Bolasie θα επιστρέψει δυνατότερος από ποτέ εξέφρασε ο πρώην προπονητής του Alan Pardew.

Οι φίλοι της Everton είδαν τον Bolasie να αποχωρεί τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στην Manchester United και τα νέα δεν ήταν καθόλου καλά στη συνέχεια, καθώς ο τραυματισμός του στο γόνατο φάνηκε ότι πιθανό να του στερήσει την υπόλοιπη σεζόν.

Τελικά ο Κονγκολέζος θα χρειαστεί να κάνει δύο εγχειρήσεις στο γόνατο και αναμένεται να μείνει έξω για (τουλάχιστον) έναν χρόνο.

Η απουσία του θα αλλάξει πολύ τα πλάνα του Ronald Koeman, ο οποίος ήδη δήλωσε ξεκάθαρα ότι η ομάδα θα κοιτάξει να ενισχυθεί τον Ιανουάριο.

Ο παίκτης φαίνεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως είναι άλλωστε λογικό μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό, αλλά ο πρώην προπονητής του στην Crystal Palace Alan Pardew δήλωσε ότι θα επιστρέψει καλύτερος από ποτέ:
«Είχα κάποια επικοινωνία με τον «Yala» αυτή την εβδομάδα και του έστειλα τη συμπαράσταση μας για τον τραυματισμό του. Είναι τόσο ζωηρός και κεφάτος σαν χαρακτήρας που θα τους λείψει. Θα τους λείψει μέσα στα αποδυτήρια αλλά και στον αγωνιστικό χώρο. Είναι εκπληκτικός χαρακτήρας και θα βάλει το κεφάλι κάτω και θα επιστρέψει δυνατότερος από ποτέ.».

Ο Bolasie μεταγράφηκε από την Crystal Palace στην Everton έναντι 25 εκ. λιρών το καλοκαίρι που μας πέρασε και αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή του Koeman μέχρι στιγμής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *