Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επίσημα «σφυρί» ο Hart

Παίκτης της West Ham είναι και επίσημα από σήμερα ο Joe Hart, για τον επόμενο ένα χρόνο ως δανεικός από τη Manchester City, ενώ τοποθετήθηκε και οψιόν αγοράς.

Ο δανεισμός του Άγγλου διεθνούς πορτιέρο ήταν δεδομένος εδώ και μερικές ημέρες ενώ σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά, με τους «Hammers» να βγάζουν από τα ταμεία τους περίπου 4,5 εκατομμύρια λίρες για το δανεισμό του. Έτσι, ο Hart θα ξανασμίξει με έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Pablo Zabaleta που μετακινήθηκε στο London Stadium νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Hart θα παράσχει συναγωνισμό στους Adrian και Darren Randolph, όμως δεν αποκλείεται ένας εκ των δύο να αποχωρήσει, ενώ ο 30χρονος λογικά θα είναι βασικός. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ικανοποίηση που θα βρίσκεται σε ένα σύλλογο όπου θα αγωνίζεται τακτικά, ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε περίπου ένα χρόνο από τώρα.

Σημειώνεται πως πέρυσι ο Hart αγωνίστηκε δανεικός στην ιταλική Torino και ήταν ξεκάθαρο πως μετά και την απόκτηση του Ederson Moraes δεν υπήρχε πλέον χώρος για εκείνον στο Etihad.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *