Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επανέρχεται για Bacca η West Ham (;)

Για τον επιθετικό της AC Milan, Carlos Bacca, φαίνεται πως είναι έτοιμη να επανέλθει η διοίκηση της West Ham, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με επίκεντρο τον Κολομβιανό στο San Siro.

Σύμφωνα με το διεθνή Τύπο, ο Bacca, που το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε την ευκαιρία να αγωνιστεί στους Λονδρέζους παρότι οι Μιλανέζοι συμφώνησαν για την πώλησή του, ενεπλάκη σε καυγά με τον προπονητή του, Vincenzo Montella, και αναμένονται άμεσες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος επιθετικός αντέδρασε στην αλλαγή του στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της Milan, ρωτώντας εκνευρισμένος τον προπονητή του «γιατί πάντα εμένα;», με τον Montella να δίνει την απάντηση στη συνέντευξη μετά το ματς.

«Οι αποφάσεις είναι δικές μου, εγώ τις παίρνω και εκείνος πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Ορισμένες φορές οι παίκτες είναι θυμωμένοι κυρίως με τον εαυτό τους. Αναμένουμε περισσότερα από εκείνον».

Οι διοικούντες της West Ham έχουν ήδη εκφράσει την πρόθεσή τους για απόκτηση ενός επιθετικού το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι παραπάνω από πιθανό να επανέλθουν για τον Bacca, ωστόσο δεν είναι μόνοι τους στη μάχη της διεκδίκησής του, καθώς υπάρχει επίσης ενδιαφέρον και από τις PSG αλλά και την Κίνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *