Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιβεβαιώνει για United o Lindelof (;)

Ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωσή της φαντάζει η μεταγραφή του Σουηδού αμυντικού, Victor Lindelof, στην Manchester United, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Mirror, ο 22χρονος άσος ενημέρωσε τους φίλους του πως αποχωρεί από την Benfica για λογαριασμό των Red Devils, και επομένως η μεταγραφή δύσκολα θα χαλάσει.

Έτσι, δεν αποκλείεται απόψε ο Lindelof να δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τους «Αετούς», μιας και κατά τις πηγές η συμφωνία θα κλείσει στα 38 εκ. λίρες και ο ίδιος θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Σουηδός αποτελεί εδώ και αρκετό διάστημα τον πρωταρχικό στόχο του Jose Mourinho για την άμυνα, μιας και τα προβλήματα στα μετόπισθεν είναι αρκετά φέτος, και θα γίνει, αν υπάρξει αίσια έκβαση, ο δεύτερος Σουηδός στο Old Trafford μετά τον Zlatan Ibrahimovic.

Σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις, η έξοδος των Morgan Schneiderlin και Memhis Depay φαντάζει πλέον πιο πιθανή από ποτέ, ενώ μένει να δούμε αν θα αποχωρήσει και κάποιος αμυντικός, καθώς και ποιος θα είναι αυτός, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Lindelof.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *