Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιθυμεί μόνιμα τη δουλειά ο Shakespeare

Έτοιμος να αναλάβει μόνιμα τα ηνία της Leicester, μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή επικράτηση στο ντεμπούτο του επί της Liverpool, είναι ο υπηρεσιακός τεχνικός, Craig Shakespeare.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Claudio Ranieri βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Ιταλού και δήλωσε πως θεωρεί τον εαυτό του ικανό για τη δουλειά, ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από τους ιδιοκτήτες.

«Αν μπορώ να αναλάβω αυτή τη δουλειά; Πιστεύω πως ναι. Αν με ενοχλεί; Όχι, απολαμβάνω πολύ τις τελευταίες ημέρες κατά κάποιο τρόπο. Ήμουν βοηθός προπονητή για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, τώρα είναι διαφορετικά. Αλλά είναι ένα ματς και είμαι αρκετά ταπεινός ώστε να το γνωρίζω. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι οι ιδιοκτήτες κάνουν το σωστό για το σύλλογο, είναι δικό τους θέμα αυτό», σημείωσε αρχικά ο Shakespeare, για να προσθέσει:

«Πριν το ματς, είπα ότι είχαμε δεχθεί αρκετή κριτική τις τελευταίες ημέρες, αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) μπορούσα να διαπιστώσω ότι ήταν ετοιμοπόλεμοι και πραγματοποίησαν μια τέτοια εμφάνιση. Υπήρξε μια ένταση που αφορούσε εκείνους και πιστεύω ότι θέσαμε το ρυθμό στα πρώτα 10-15 λεπτά. Ήμασταν εξαιρετικοί και αυτό μας καθοδήγησε στο πρώτο μέρος».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *