Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιλογές με δυάδα και (σ)έξι μονά ως 2.90!

Πλήρωσαν χθες το ασιατικό της Βόλφσμπουργκ στο 2.01, η δυάδα με Εβερτον και 1Χ Βαγιαδολίδ στο 3.04 και ο Λαουτάρο σκόρερ στο 2.80. Πάμε και στα κυριακάτικα, επιλογές του Undertaker για το Koubanezos.gr.

Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα τελευταία τρία και στις δύο έδρες (2-1-0, δίχως να δεχθεί γκολ) από τον Άρη, τα 12 από τα τελευταία 13 ματς ανάμεσά τους, ανεξαρτήτως έδρας, ήταν no goal. Μεγάλο το σερί, βάζει επιθετικό σχήμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πιθανό να έχει γκολ, αξία στο ασιατικό over 2…

Δείτε επίσης: Σούπερ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Μετά το τρομερό διπλό επί του Ολυμπιακού (2-1) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον άθλιο φέτος Αστέρα Τρίπολης, που λογικά θα ψάχνει για προπονητή από απόψε. Πιθανό το πρώτο του ξέσπασμα φέτος. Ασιατικό -1 η επιλογή: πληρωμή σε νίκη με δύο γκολ διαφορά, επιστροφή μίζας σε ένα.

Συγκεντρωμένη αμυντικά ήταν η Μπρέντφορντ στο 0-0 με την Τσέλσι, ο Τόνι μπροστά ήταν κεφάτος και παίζει με την Άστον Βίλα η οποία αποχαιρέτισε τον Στίβεν Τζέραρντ. Κακώς τόσο φαβορί ο άσος.

Άλλο ένα κακώς λογιζόμενο ως φαβορί. Η Μπέτις, που παίζει μπαλάρα φέτος, δεν θα έχει βέβαια τον τιμωρημένο ηγέτη Κανάλες αλλά η Ατλέτικο έχει έξω Κόκε, Λεμάρ, Μάρκος Γιορέντε και Φελίπε. Είναι, στα 13 τελευταία εντός, 1-3-9, αλλά και στα 18 τελευταία, ανεξαρτήτως έδρας η παράδοση 1-3-14. Σαν πολύ να έγινε το κακό…

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και προγνωστικά σήμερα στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *