Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιμένει με Tottenham ο Sissoko

Παρά το δύσκολο ξεκίνημα που είχε ο Moussa Sissoko δείχνει διατεθειμένος να εξαντλήσει όλο το συμβόλαιο που έχει με την Tottenham και να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

O Moussa Sissoko αποκτήθηκε από την Newcastale το καλοκαίρι του 2016 έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο διεθνής με την εθνική Γαλλίας έκανε ένα καταπληκτικό Euro και και ο Pochettino βρήκε την ευκαιρία και τον άρπαξε από την υποβιβασμένη Newcastle. Μέχρι στιγμής για την φετινή σεζόν μετράει 10 συμμετοχές ως βασικός και 14 ως αναπληρωματικός ωστόσο μέσα στο 2017 δεν έχει καταφέρει να να πάρει συμμετοχή ως βασικός.

Σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος, τόνισε πως: «To μέλλον μου βρίσκεται στην Tottenham και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να προσαρμοστώ στον καινούριο τρόπο παιχνιδιού»

Ο τεχνικός των Spurs σε δήλωση που έκανε πριν την ήττα από την Chelsea για την 18η αγωνιστική της Premier League μίλησε για τον Sissoko τον οποίο είχε αφήσει εκτός. «Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με χρήματα. Ο καθένας πρέπει να δείξει στη προπόνηση πως είναι καλύτερος από τον συμπαίκτη του για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Πρέπει να λάβω τις αποφάσεις μου και πιστεύω πως αξίζουν όλοι οι παίκτες μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συμβαίνουν διάφορα. Μπορεί να πάρεις κάποιον παίκτη που θα περιμένεις πολλά από αυτόν και δεν θα ανταποδώσει τα αναμενόμενα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *