Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επισπεύδει τη μεταγραφή του ο Morata

Ακόμη πιο κοντά στη Manchester United φαίνεται πως βρίσκεται ο Alvaro Morata, ο οποίος σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS επέστρεψε νωρίτερα από το ταξίδι του μέλιτος όπου βρισκόταν, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία.

Ο Ισπανός επιθετικός αποτελεί αυτή τη στιγμή τον εκλεκτό του Jose Mourinho για την επίθεση της ομάδας του, όμως εδώ και λίγο καιρό οι διαδικασίες έχουν «κολλήσει». Ο Morata πρόσφατα παντρεύτηκε και βρισκόταν στο ταξίδι του μέλιτος, όμως το μυαλό του παραμένει στο τι θα κάνει με την καριέρα του.

Ένα επιπλέον εμπόδιο αποτελεί το γεγονός ότι η Real Madrid δεν γνωρίζει ακόμη τι θα συμβεί με τον Cristiano Ronaldo και δεν βιάζεται να πουλήσει τον 24χρονο άσο, αφού έτσι θα μείνει με περιορισμένες επιλογές για την επίθεση. Ο Πορτογάλος έχει κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή και μάλιστα του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης, με τον ίδιο να ανακοινώνει πως σκοπεύει να αποχωρήσει από την Ισπανία.

Να σημειωθεί πως στο στόχαστρο του Mourinho για την επίθεση βρίσκεται και ο Romelu Lukaku, ωστόσο φαίνεται πως επιθυμία του Βέλγου φορ είναι να επιστρέψει στην Chelsea.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *