Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστρέφει στην Εθνική ο Carroll

Σπουδαία νέα για τον επιθετικό της West Ham, Andy Carroll, καθώς σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, έχει βάλει πλώρη για την μεγάλη επιστροφή του στα Τρία Λιοντάρια.

O Άγγλος φορ των Hammers, μπορεί να πέρασε μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος και να ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ωστόσο από τότε που επανήλθε, ξαναβρήκε τον καλό εαυτό του και μάλιστα μετρά τέσσερα τέρματα στις τελευταίες τέσσερις εμφανίσεις.

Η απόδοσή του με τα Σφυριά δεν έχει περάσει, λοιπόν, απαρατήρητη από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας, Gareth Southgate, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ σκοπεύει να τον επαναφέρει στην αποστολή της Εθνικής ενόψει των παιχνιδιών με Γερμανία και Λιθουανία τον επόμενο μήνα.

Μάλιστα, ο Southgate ενδέχεται να παρακολουθήσει από κοντά το επόμενο παιχνίδι της West Ham απέναντι στην West Brom το Σάββατο, προκειμένου να τσεκάρει τόσο τον 28χρονο φορ, όσο και άλλους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να κατασταλάξει στην τελική του αποστολή.

Να σημειωθεί πως ο Carroll έχει καταγράψει συνολικά μόλις εννέα διεθνείς συμμετοχές από το 2010, όταν και έκανε το ντεμπούτο του, με τελευταία το Δεκέμβριο του 2012.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *