Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστρέφει στην Premier League o Szczesny

Στην Αγγλία ενδέχεται να επιστρέψει το καλοκαίρι ο Wojciech Szczesny της Arsenal, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Roma, σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent.

Ο Πολωνός πορτιέρο μοιάζει δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι οι Ρωμαίοι δεν έχουν κινηθεί ακόμη για την μόνιμη μεταγραφή του και σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα, ο νέος αθλητικός διευθυντής της Roma, Monchi, φαίνεται πως ήδη οργώνει την αγορά για τερματοφύλακα.

Έτσι, εκείνο που ενδέχεται να συμβεί σε περίπτωση αποχώρησης του Szczesny από την ιταλική ομάδα είναι το να επιστρέψει στην Arsenal. Ο ίδιος μοιάζει διατεθειμένος να ανταγωνιστεί τον Petr Cech για μια θέση κάτω από τα δοκάρια των «Gunners», όμως πηγές κοντά στην ομάδα υποστηρίζουν ότι ο 27χρονος θα πωληθεί, ακόμη και αν πωληθεί και ο νυν δεύτερος πορτιέρο της ομάδας, David Ospina.

Επιθυμία του Szczesny είναι να παραμείνει στην Premier League και φημολογείται πως κάποιοι σύλλογοι ήδη έχουν κάνει κίνηση. Το που θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν ο υψηλόσωμος Πολωνός θα το μάθουμε εντός των επόμενων μηνών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *