Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστρέφει στη Newcastle o Townsend (;)

Μια επιστροφή του Andros Townsend στη Newcastle είναι πιθανό να δούμε μέσα στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Daily Star.

Ο Άγγλος εξτρέμ, που μετακινήθηκε στην Crystal Palace το περασμένο καλοκαίρι έναντι 13 εκ. λιρών, δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του και δεν είχε εντυπωσιάσει ούτε τον Alan Pardew, αλλά ούτε και το διάδοχό του, Sam Allardyce.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όταν αποχώρησε από τους Magpies το καλοκαίρι, τόνισε στις δηλώσεις του πως ήταν μια «πολύ δύσκολη απόφαση» για εκείνον και κάτι που δεν είχε σχεδιάσει, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Rafa Benitez.

Ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή ο Townsend θέλει να κάνει τα πάντα προκειμένου να μη χάσει τη θέση του στην Εθνική Αγγλίας και, σε περίπτωση που τελικά η Newcastle επιστρέψει στα «σαλόνια» της Premier, δεν αποκλείεται να τον δούμε να επιστρέφει στο St. James Park, μόλις ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του.

Επίσης, είναι ορατό και το ενδεχόμενο να πάει στην Newcastle από τώρα, ως δανεικός, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *