Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστρέφει στη Swansea o Bony

Τη φανέλα της Swansea City ενδέχεται να φορά και πάλι από τη νέα σεζόν ο Wilfried Bony, περίπου δυόμισι χρόνια αφότου αποχώρησε από το Liberty Stadium με προορισμό τη Manchester City.

Σύμφωνα με τον ουαλικό Τύπο, οι «Citizens» έδωσαν τη συγκατάθεσή τους ώστε να ξεκινήσει ο Ιβοριανός διαπραγματεύσεις με τη Swansea, καθώς οι ίδιοι δεν έχουν μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσουν. Εκείνο που ίσως αποτελέσει εμπόδιο είναι οι οικονομικές απολαβές του παίκτη, αφού αυτή τη στιγμή ο Bony αμείβεται με 130.000 λίρες εβδομαδιαίως.

Το ότι ο 28χρονος θα αποχωρούσε από το Etihad ήταν λίγο-πολύ γνωστό, αφού ούτως ή άλλως με τους Sergio Aguero, Gabriel Jesus και Kelechi Iheanacho υπήρχε συνωστισμός στην επίθεση. Σύμμαχος στην όλη προσπάθεια των «Swans» λογικά και η επιθυμία του παίκτη, αφού φέρεται να έχει ιδιαίτερο δέσιμο ακόμη με την ουαλική ομάδα από την πρώτη του θητεία.

Να σημειώσουμε πως ενδεχόμενη απόκτηση του Bony ίσως σημάνει την αποχώρηση του Fernando Llorente, ο οποίος λέγεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Chelsea. Aυτό σημαίνει πως αν τελικά ο Ισπανός φορ παραμείνει στο Liberty Stadium, τότε δεν αποκλείεται η μεταγραφή του πρώτου να μην προχωρήσει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *