Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστροφή στις νίκες για Watford, χωρίς γκολ Huddersfield και Burnley

Η Watford μετά την άσχημη παρένθεση απέναντι στη Manchester City την περασμένη εβδομάδα, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Swansea με 2-1 εκτός έδρας.

Στην 5η θέση ανέβηκε η ομάδα του Marco Silva, που είχε σκορερ τους Andre Gray και Richarlison, ο Tammy Abraham το γκολ των «Swans». Στο άλλο ματς των 17:00, Burnley και Huddersfield αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 και είναι ισόβαθμες στην 7η θέση.

Στο Liberty Stadium μόλις στο 13′ ο Gray κατάφερε να εκμεταλλευτεί μια μπαλιά στην περιοχή και να βάλει σε θέση οδηγού τη Watford. Μάλιστα, ο Άγγλος φορ πέτυχε ξανά γκολ λίγο αργότερα το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο και στο δεύτερο μέρος η Swansea προσπάθησε να απειλήσει περισσότερο.

Στο 56′ ο Wilfried Bony είδε τον Heurelho Gomes να λέει «όχι» σε σουτ του, αλλά στη συνέχεια ο Abraham βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να ισοφαρίσει σε 1-1. Οι «Swans» φάνηκε πως μπορούσαν να κρατήσουν το «χ» και να διεκδικήσουν μάλιστα και το γκολ της νίκης, όμως όλα τελείωσαν στο 90′ με τον Richarlison να λυτρώνει τους «Hornets». Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, που έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα, έκλεψε τη μπάλα από την άμυνα των αντιπάλων του και σκόραρε σε «νεκρό χρόνο» για το 2-1 και τη νίκη.

Στην 6η θέση η Watford με 11 βαθμούς, πέντε μακριά από την κορυφή (!), 14η θέση για Swansea με 5.

Στο Turf Moor, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες, ούτε η Burnley ούτε η Huddersfield βρήκαν στόχο και αρκέστηκαν στη «λευκή» ισοπαλία. Έτσι, είναι και οι δύο στην 7η θέση με 9 βαθμούς και συνεχίζουν το θετικό τους ξεκίνημα στη σεζόν.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *