Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιφυλακτικός με Leicester ο Silva

Την εκτίμηση ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί κόντρα στην Leicester την προσεχή αγωνιστική εξέφρασε ο Marco Silva.

Η Hull διανύει την καλύτερη περίοδο της τη φετινή σεζόν μιας και από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Marco Silva έχει μαζέψει αρκετούς πόντους αυξάνοντας τις λίγες πιθανότητες που είχε για παραμονή στην κατηγορία.

Ο τεχνικός των «Τίγρεων» μίλησε ενόψει του αγώνα με την Leicester, εφιστώντας την προσοχή στους παίκτες του μετά και την αλλαγή προπονητή στην πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κάθε παιχνίδι που παίζουμε είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς να μαζέψουμε πόντους και να ανέβουμε στη βαθμολογία. Πρέπει να σκεφτόμαστε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο την Leicester για το Σάββατο. Είχαν μία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, υπάρχει και αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτή την κατάσταση αλλά πρέπει να είμαστε και απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *