Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ετοιμάζει δεύτερο ύπουλο «μπαμ» η United!

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες με κάθε επισημότητα, ο Lukaku θα αγωνίζεται πλέον για την Manchester United. Όπως όλα έδειχναν ο παίκτης αποτελούσε πρωταρχικό στόχο της Chelsea και του Conte όμως τελευταία στιγμή η United κατάφερε να της πάρει την μπουκιά από το στόμα και να υπογράψει εκείνη τον Βέλγο άσσο για το ποσό των £75m. Παρόμοιο σήριαλ φαίνεται να διαδραματίζεται γι’ ακόμη μια φορά, όμως τώρα για τα μάτια του Tiemoue Bakayoko!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Guardian αλλά και της Daily Express, οι «κόκκινοι διάβολοι» ήρθαν πρώτοι σε συμφωνία με την Monaco για τον μέσο της. Το deal φαίνεται να αγγίζει τα £35m δηλαδή £3m περισσότερα απ’ όσα είχαν προσφέρει μέχρι πρότινος οι Λονδρέζοι και όπως όλα δείχνουν ο νεαρός παίκτης θα οδεύσει προς Old Trafford.

Η διοίκηση της Monaco είναι αρκετά δυσαρεστημένη με την προσέγγιση των «μπλε» καθώς δείχνουν να καθυστερούν αρκετά στις μεταγραφικές κινήσεις τους με τους πρώτους να θέλουν διακαώς να πουλήσουν τον παίκτη άμεσα.

Να υπενθυμίσουμε πως ήδη από την λήξη της σεζόν και η ομάδα του Mourinho είχε κάνει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Bakayoko αλλά είχε παγώσει το θέμα σε περίπτωση που η Chelsea κατάφερνε να τον αποκτήσει. Τώρα με την Chelsea να κωλυσιεργεί στις μεταγραφές της αλλά και την πρόθεσή της να μην παραχωρήσει τον Matic στην United, φαίνεται πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πολλές πιθανότητες να αποκτήσουν τον παίκτη κάτω από την μύτη των «μπλε»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *