Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ετοιμάζει προσφορά για Iheanacho η Leicester

Επίσημη πρόταση προκειμένου να κάνει δικό της τον Kelechi Iheanacho της Manchester City ετοιμάζει η Leicester City, σύμφωνα με πηγές του βρετανικού Sky Sports.

Οι «Foxes» έχουν ξεκινήσει ολική ανοικοδόμηση της ομάδας τους και έχουν ήδη αποκτήσει τον Harry Maguire της Hull City, ενώ κάνουν προσπάθειες και για τον Jonny Evans της West Brom. Ο Iheanacho είναι σχεδόν ξεκάθαρο πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Pep Guardiola για τη νέα σεζόν, ενώ από την αρχή του 2017 ξεκίνησε βασικός σε ματς μόνο μία φορά.

Η City τον κοστολογεί στα 20 εκατομμύρια λίρες, όμως εκείνο που προβληματίζει τους υποψήφιους αγοραστές είναι το γεγονός ότι θέλει να ορίσει και οψιόν επαναγοράς του. Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που «κόλλησαν» οι διαπραγματεύσεις με τη West Ham, που επίσης τον θέλει και έχει καταθέσει ήδη και προσφορά.

Η Leicester λοιπόν τώρα επιθυμεί να κινηθεί ταχύτατα και να καταθέσει ίσως μια καλύτερη πρόταση από εκείνη της Ham, προκειμένου να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του 20χρονου φορ, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές προοπτικές.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *