Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ευχαρίστησε τους οπαδούς ο Mane

Με τον δικό του τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Liverpool ο Sadio Mane για την δύναμη που του έδωσαν ώστε να ξεπεράσει την αποτυχία του Copa Africa.

Μπορεί να έλειψε για ένα μήνα, όμως το Σάββατο έκανε ξανά αισθητή την παρουσία του. Ο λόγος για τον Sadio Mane, ο οποίος απουσίασε για περίπου ένα μήνα από το ρόστερ της Liverpool για τις υποχρεώσεις του στο Copa Africa, όμως το Σάββατο στον αγώνα με την Tottenham έδειξε το ταλέντο του πετυχαίνοντας τα δύο γκολ της νίκης.

Ο ίδιος ήταν ψυχολογικά καταβεβλημένος το προηγούμενο διάστημα λόγω της αποτυχίας της χώρας του στο Copa Africa, όμως η παρουσία και η ψυχολογική υποστήριξη των οπαδών της Liverpool τον βοήθησαν ώστε να προχωρήσει και να κάνει μία τέτοια εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς για ότι έκαναν για μένα. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν βγήκα στον αγωνιστικό χώρο και τους άκουσα εναντίον της Tottenham. Έχοντας αυτή την υποστήριξη σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Με βοήθησε πραγματικά από τότε που ήρθα. Δίνουν στην ομάδα τόσα πολλά. Ξέρω ότι μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο για αυτούς αλλά είναι πάντα δίπλα μας και μας δίνουν ώθηση. Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για αυτούς».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *