Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ευχαριστημένος με Navas ο Guardiola

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του Jesus Navas στον χτεσινό αγώνα της Manchester City με την Arsenal εξέφρασε με δηλώσεις του ο Pep Guardiola.

Η Manchester City έμεινε στο 2-2 με την Arsenal για την 30η αγωνιστική της Premier League με τις δύο ομάδες να μην είναι τόσο ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα μιας και απομακρύνονται από τους στόχους που έχουν θέσει για τις τελευταίες αγωνιστικές.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Καταλανός τεχνικός των «Πολιτών» αναφέρθηκε τόσο στην εμφάνιση της ομάδας του όσο και στον Jesus Navas που αγωνίστηκε για δεξιός μπακ.

Αναλυτικά:

«Ήταν καλύτεροι (ενν. η Arsenal) στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά είναι εντάξει, τώρα είναι ώρα να βελτιωθούμε. Δεν παίξαμε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, μετά το γκολ μας ξεχάσαμε να παίξουμε, μας έφυγε η όρεξη. Στο δεύτερο μέρος αγωνιστήκαμε καλύτερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Jesus Navas γιατί ήταν εξαιρετικός απέναντι σε έναν απ’ τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, τον Alexis Sanchez. Τον δοκίμασα γιατί ο Bacary Sagna ήταν τραυματίας και ο Pablo Zabaleta δεν ήταν έτοιμος, και ο Jesus πάντα δείχνει το καλύτερο, είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *