Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εύκολη επικράτηση για τους «Αγίους»

Η Southampton επικράτησε 3-0 της Leicester εντός έδρας, βυθίζοντας του περσινούς πρωταθλητές κι άλλο στη βαθμολογία.

 

O αγώνας

Η ομάδα του Claude Puel προερχόταν από 4 σερί ήττες για το πρωτάθλημα και για αυτό μπήκε πολύ δυνατά στο ματς θέλοντας να κυριαρχήσει. Το κατάφερε απόλυτα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκε παρά ελάχιστα. Μόλις στο 26’ ο Ward-Prowse άνοιξε το σκορ ενώ 6’ πριν την ανάπαυλα ο Rodriguez διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 2ο ημίχρονο μάταια περιμέναμε την αντίδραση της ομάδας του Ranieri. Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τη Southampton να ελέγχει τον αγώνα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι φάνηκαν να ρίχνουν ταχύτητα λόγω και της δεδομένης κόπωσης από τα συνεχόμενα ματς. Όμως στο 85’ ύστερα από ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Wes Morgan κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Tadic γράφοντας το τελικό 3-0.

Γενικά, ήταν ένα ματς το οποίο άμεσα θα ξεχαστεί με την Southampton να αξίζει και να παίρνει τη νίκη και τη Leicester να μένει για 11ο εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη.

 

Τα στατιστικά

Κατοχή : 60% – 40%

Σουτ (στην εστία) : 20 (7) – 11 (2)

Κόρνερ : 7 – 2

Κίτρινες κάρτες : 0 – 1

 

Συνθέσεις

Sothampton (4-3-3): Forster – Cedric, Yoshida, van Dijk (55’ Stephens), Bertrand – Hojbjerg (73’ Clasie), Romeu, Clasie – Redmond, Rodriguez (80’ Long), Tadic

 

Leicester City (4-3-3): Schmeichel – Simpson, Huth, Morgan, Fuchs – Mendy (46’ Albrighton), Ndidi, Drinkwater – Okazaki (63’ Musa), Vardy, Gray

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *