Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ζήτησε να φύγει

Επίσημα ζήτησε την μετακίνησή του από την ομάδα της Southampton, ο Virgil van Dijk. 

Ο παίκτης δηλώνει φανερά εκνευρισμένος με την στάση του συλλόγου, όλο αυτόν τον καιρό που έχει μιλήσει ανοιχτά για την πρόθεσή του να φύγει. Μέσω της επίσημης ανακοίνωσής του αναφέρει πως ζητά μεταγραφή από τους «Αγίους» καθώς δεν σεβάστηκαν την επιθυμία του για αποχώρηση αλλά και τις συζητήσεις που είχαν πραγματοποιήσει εδώ και 6 περίπου μήνες. Ο παίκτης αισθάνεται πως είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να κυνηγήσει τίτλους και διακρίσεις που η ομάδα δεν μπορεί να του χαρίσει αυτή τη στιγμή.

Η απόφασή του αυτή, έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά τις δηλώσεις του Klopp, προπονητή της Liverpool, που είχε δείξει φανερά ενδιαφέρον για τον παίκτη στην αρχή της μεταγραφικής σεζόν. Σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό, η Liverpool δεν θα κινηθεί για την απόκτηση νέου κεντρικού αμυντικού καθώς υπάρχουν ήδη 4 παίκτες που μπορούν να καλύψουν αυτή τη θέση. Να υπενθυμίζουμε πως εξαιτίας του «ξεκάθαρου» ενδιαφέροντος για τον van Dijk από μεριάς «κόκκινων», η Southampton απείλησε πως θα καταγγείλει την ομάδα για παράνομη προσέγγιση του παίκτη της με αποτέλεσμα η Liverpool να αποσύρει επίσημα το ενδιαφέρον της.

Βέβαια η Liverpool δεν ήταν η μοναδική ομάδα που γλυκο-κοιτούσε τον νεαρό αμυντικό. Στο μεταγραφικό παιχνίδι έχουν μπει και η Manchester City καθώς και η Chelsea, οι οποίες ενδιαφέρονται και εκείνες για την απόκτηση κάποιου κεντρικού αμυντικού. Η Southampton φαίνεται πως κοστολογεί τον παίκτη της περίπου στα £60m ενώ ο ίδιος είχε υπογράψει συμβόλαιο με τους «Αγίους» για 5 ακόμη έτη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *