Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ηχηρή απουσία ενόψει του ντέρμπι

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για την ομάδα του Λονδίνου, Tottenham. Μετά τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Carabao Cup, άλλο ένα άσχημο γεγονός έρχεται να προκαλέσει πονοκέφαλο στον σύλλογο.

 

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, μεταξύ Tottanham και Liverpool, ο Harry Kane γίνεται αλλαγή και δείχνει να κουτσαίνει. Παρά την αρχική ανησυχία, ο προπονητής των «Σπιρουνιών» ήρθε να καθησυχάσει την κατάσταση λέγοντας πως ο νεαρός Άγγλος ήταν πολύ κουρασμένος από τα 2 τελευταία παιχνίδια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει άλλο. Μάταια όμως κάποιοι οπαδοί χάρηκαν στην αρχή.

Σήμερα το πρωί η ομάδα ανακοίνωσε τον τραυματισμό του Harry Kane. Ο Άγγλος, που έχει πετύχει ήδη 8 γκολ στο πρωτάθλημα, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Manchester United, σύμφωνα με το πάντα έμπειρο Sky Sports. O Αργεντινός μάνατζερ μιλώντας στο football.london ανέφερε τα εξής για τον τραυματισμό του παίκτη:

«Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε αύριο. Θα δούμε για την Τετάρτη, αλλά αύριο είναι απίθανο να παίξει.»

Τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για την Tottenham πλέον που με νίκη της αύριο θα φτάσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα αφήσει πίσω της την Manchester United.

Οι εξελίξεις από τον τραυματισμό του Kane

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *