Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η αντι-Arsenal ρήτρα του Firmino

Το 2013, η Arsenal είχε επιχειρήσει να κάνει δικό της τον Luis Suarez, που τότε ανήκε στην Liverpool, καταθέτοντας πρόταση 40 εκ. λιρών συν … μίας ακόμη λίρας, πιστεύοντας πως έτσι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ουρουγουανού, κάνοντάς τον δικό της.

Αυτή η κίνηση είχε εκνευρίσει τους ανθρώπους της Liverpool, με αποτέλεσμα να πάρουν εκδίκηση με έναν πρωτοφανή τρόπο, αρκετά χρόνια μετά.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού τους, Roberto Firmino, ύψους 98 εκ. ευρώ, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί από οποιαδήποτε ομάδα, πλην μίας! Μαντέψτε ποιας…

Η αποκάλυψη έγινε από τα τελευταία Football Leaks, που έχουν ταρακουνήσει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, καθώς βγάζουν στη φόρα απόρρητες και ιδιωτικές πληροφορίες τόσο για άτομα όσο και για ομάδες στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο όρος αναφέρει ότι  «ο Firmino μπορεί να αγοραστεί με ένα ποσό 98 εκ. ευρώ (82 εκ. λιρών), εφόσον η ενδιαφερόμενη ομάδα δεν είναι η Arsenal». Να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος διεθνής βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση φέτος, έχοντας πετύχει ήδη πέντε τέρματα και παρέχοντας τρεις ασίστ.Το 2013, η Arsenal είχε επιχειρήσει να κάνει δικό της τον Luis Suarez, που τότε ανήκε στην Liverpool, καταθέτοντας πρόταση 40 εκ. λιρών συν … μίας ακόμη λίρας, πιστεύοντας πως έτσι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ουρουγουανού, κάνοντάς τον δικό της.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *