Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η επιστροφή του Torres στο Stamford Bridge

Ο ποδοσφαιριστής της Atletico Madrid, Fernando Torres, επιστρέφει στο Stamford Bridge, μετά την <<θητεία>> του στην Chelsea, από το 2011 μέχρι το 2015.

Μπορεί ο Fernando Torres να έφυγε <<νύχτα>> από την ομάδα, με πολλούς να τον χαρακτήρισαν ως μία από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές του Λονδρέζικου συλλόγου, αλλά ήταν αυτός ο οποίος έβαλε το <<καθοριστικό>> γκολ κόντρα στην Barcelona, που <<έστειλε>> την Chelsea στον τελικό του Champions League το 2012.

Ο Torres κατά την περίοδο του στην Chelsea, μέτρησε 110 συμμετοχές, ενώ πέτυχε 20 γκολ, ενώ κατάφερε να κατακτήσει ένα FA Cup, ένα Champions League και ένα Europa League.

Σήμερα, είναι η ευκαιρία του Ισπανού, να επιστρέψει σαν ήρωας στο Stamford Bridge, αλλά με την φανέλα της Atletico Madrid και να <<κλείσει>> όλα τα στόματα εκείνων που τον έκριναν και τον χαρακτήρισαν ως αποτυχημένο.

Πιθανότατα ο Torres δεν θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα, καθώς ο Simeone προτιμά τον Gameiro να αγωνίζεται στο πλάι του Griezman.Παρόλα αυτά, είναι πολύ πιθανόν να τον δούμε να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή.

Σίγουρα ο Torres δεν έχει <<τελειώσει>> ούτε έχει ξεχάσει την μπάλα που ξέρει και αυτό φαίνεται από τον προπονητή του που τον εμπιστεύεται.Απλά σήμερα είναι στο χέρι του να <<αποδείξει>> σε όλους το πόσο λάθος κάνανε να τον αντιμετωπίσουν σαν <<τελειωμένο>>

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *