Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η πλάκα στον Big Sam και η κατάρα του Ρότζερς

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Τα τελευταία 20 χρόνια η Λέστερ νίκησε μονάχα δις, επί συνόλω 12 επίσημων αγώνων, υποδεχόμενη την Τσέλσι: 2-1 τον Φεβρουάριο του 2001 και επίσης 2-1 τον Δεκέμβριο του 2015, σεζόν που κατέκτησε τον τίτλο με προπονητή τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ρανιέρης ήταν τεχνικός της Τσέλσι στην προ 20ετίας ήττα, εποχή που οι Λονδρέζοι έπαιζαν με Τζόλα, Χάσελμπαϊνκ, Γκρόνκιερ, Γουάιζ, Ντάλα Μπόνα και τους μετέπειτα ΑΕΚτζήδες Εϊντουρ Γκουντιόνσεν και Γκουστάβο Πογέτ.

Ενδιαφέρον στατιστικό επίσης, που αλίευσαν οι Αγγλοι: ο Μπρένταν Ρότζερς, που εργάστηκε στις ακαδημίες της Τσέλσι το 2004-08 ως επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο, έχει νικήσει τις 33/34 ομάδες Premier League που έχει αντιμετωπίζει πλην της Τσέλσι, ενάντια στην οποία μετρά 0-1-7 ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Εχει κι άλλο αγγλικό απόψε για πάμε στοίχημα προγνωστικά. Και έκαναν πλάκα στον Big Sam Αλαρντάις όταν ανέλαβε τη Γουέστ Μπρομ επειδή η αδυναμία του είναι μια άλλη Γουέστ, η Χαμ, όπου εργάστηκε το 2011-15 και την οποία αντιμετωπίζει απόψε στο Λονδίνο, τρία 24ωρα μετά το επικό 3-2 στο Γούλβερχαμπτον. Ματς όπου βέβαια σκόραρε δις με πέναλτι, κέρδισε και σε ψυχολογία ενώ οι «χάμερς» μετρούν 3/3 νίκες με 1-0 μέσα στο νέο έτος, αν πάρουν και το αποψινό θα ισοφαρίσουν επίδοση του 1958. Τον Νοέμβριο του 2003 το τελευταίο μεταξύ τους διπλό στο Λονδίνο, 3-4 τότε με τον Ζερμέν Ντεφό με κόκκινη για τη Γουέστ Χαμ από το 44’, έκτοτε 3-7-0 σε όλα. 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *