Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η ρήξη με τους παίκτες έφερε την απόλυση

Με νέο δημοσίευμά του το Sky Sports προβαίνει σε νέες αποκαλύψεις αναφορικά με την αιτία της απομάκρυνσης του Claudio Ranieri από την τεχνική ηγεσία της Leicester City, αποδίδοντάς την και στη ρήξη που, όπως υποστηρίζει, επήλθε ανάμεσα στον Ιταλό τεχνικό και τους «παλιούς» της ομάδας.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, μόλις μια ημέρα μετά την ήττα με 2-1 από τη Sevilla για τη φάση των «16» του Champions League, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου συναντήθηκαν με τη διοίκηση και εξέφρασαν τη δυσφορία τους προς το πρόσωπο του Ranieri.

Η συνάντηση οργανώθηκε, όπως αναφέρει το Sky Sports, από τους ίδιους τους διοικούντες, με τους παλιότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αναφέρουν ότι οι σχέσεις τους τόσο με τον προπονητή, όσο και με το επιτελείο του, είχαν «σπάσει» και δεν ένιωθαν άνετα στην ομάδα.

Έτσι, φαίνεται πως ελήφθη η απόφαση για απομάκρυνση του Ranieri, αλλά και των Paolo Benetti, και Andrea Azzalin που ήταν συνεργάτες του, ενώ φημολογείται πως δεν τα πήγαιναν καλά ούτε με τον βοηθό προπονητή, τον Craig Shakespeare.

Να τονιστεί εδώ πως για παρόμοιο λόγο σημειώθηκε η αγωνιστική κάμψη της Chelsea πέρυσι, που επίσης οδήγησε στην απομάκρυνση του τότε προπονητή, Jose Mourinho.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *