Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η συγνώμη και η «καμπάνα» του Rooney

Δεν του έφτανε η χτεσινή ήττα της ομάδας του απέναντι στην Manchester United, σήμερα το πρωί ο Wayney Rooney πέρασε τις πόρτες του δικαστηρίου.

Πριν σχεδόν ένα μήνα, η αστυνομία είχε συλλάβει τον 31χρονο επιθετικό, να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο Rooney αναμενόταν να εκδικαστεί για την υπόθεση στις 18/9 και έτσι σήμερα με τα φλας των φωτογράφων πάνω του ο Άγγλος βρέθηκε στην δικαστική αίθουσα. Η «καμπάνα» για τον…άτακτο παίκτη ήταν βαριά. Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση ο Wayney Rooney έχει απαγορευτικό και δεν θα μπορέσει να οδηγήσει για 2 χρόνια! Επιπλέον πρέπει να πραγματοποιήσει 100 κοινωνικό έργο φυσικά χωρίς πληρωμή.

Με δική του ανακοίνωση ο παίκτης ζητά συγνώμη για το περιστατικό και αναφέρει αναλυτικά:
«Μετά τη σημερινή ακρόαση, θέλω δημόσια να ζητήσω συγγνώμη για την αδιαμφισβήτητη έλλειψη κρίσης μου στην οδήγηση που ξέφυγε πέρα από το νόμιμο όριο. Ήταν εντελώς λάθος.
Έχω ήδη εκφράσει τη λύπη μου στην οικογένειά μου, τον διευθυντή και τον πρόεδρό μου και όλους σε όλους τους παίκτες της Everton FC. Τώρα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους και όλους τους άλλους που με παρακολούθησαν και με στήριξαν καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας μου.
Φυσικά δέχομαι την ποινή του δικαστηρίου και ελπίζω να μπορέσω να κάνω κάποιες αγαθοεργίες μέσω της κοινωνικής εργασίας μου.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *