Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Τσέλσι, ο Βέρνερ και… η Μπάγερν

Ο τίτλος «η Τσέλσι αντεπιτίθεται» δεν είναι κλισέ. Οταν έχεις ιδιοκτήτη του διαμετρήματος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, είναι λογικό το άκουσμα μια τιμωρίας (όπως η απαγόρευση μεταγραφών) να αποτελεί τροχοπέδη στην εξέλιξη του συλλόγου αλλά ο Ρώσος φύλαγε… ρούβλια για να πάρει το αίμα του πίσω. Ορθώς ή λανθασμένα, θα δείξει… Η σεζόν, κουτσά στραβά, έβγαινε με τον… σχεδόν rookie Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο αλλά το δικό της παιδί αξιοποίησε στο έπακρον τα ταλεντάκια ακαδημιών και βγήκαν στον… αφρό παίκτες όπως οι Καλούμ Χάντσον-Οντόι, Μέισον Μάουντ, Φικάγιο Τομόρι και Ρις Τζέιμς. Τι ακολουθούν; Μεταγραφές. Προ μηνών είχε κλείσει ο 27χρονος εξτρέμ Χακίμ Ζιγιάτς (aka Ζιγέχ) από τον Αγιαξ αντί 40 εκατ. ευρώ και χθες «κλείδωσε» την απόκτηση του πιο… καυτού Γερμανού παίκτη. Ο 24χρονος επιθετικός της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ μετρά 154 εμφανίσεις και έχει 92 γκολ, ενώ με την εθνική Γερμανίας έχει προλάβει να σημειώσει 29 εμφανίσεις και 11 τέρματα. Κι ενώ Σίτι και Λίβερπουλ φέρονταν να διαπραγματεύονται για τον Βέρνερ, η Τσέλσι κινήθηκε άμεσα και δραστικά. Και, έπονται, κι άλλοι, πάντως στο στοιχημα προγνωστικα πλήρωνε να πάει στη Λίβερπουλ και… διαψεύστηκε.

My view: δεν έχω τόσο ψηλά, σε εκτίμηση, τον Βέρνερ. Ισως σε δύο χρόνια διαβάζουμε ότι δόθηκε δανεικός σε καμιά… Χάντερσφιλντ. Είναι δύσκολη η προσαρμογή στην Premier League, είναι μεγαλύτερο βάρος μια μεγάλη αγγλική ομάδα από τη φανέλα της Λειψίας και δεν θα είναι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που… κάηκε πριν τα 25 του. Για να δούμε…

Στοιχηματικά, ξεχωρίζει σήμερα στο παμε στοιχημα κουπονι το ματς της Λέβερκουζεν με την Μπάγερν. Κι αν τυχόν η Λέβερκουζεν νικήσει, θα έχει επιβληθεί της Μπάγερν για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τρία συνεχόμενα ματς. Η, δε Αϊντραχτ, υποδέχεται τη Μάιντζ σε ένα γειτονικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα και με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *