Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η όμορφη γυναίκα πίσω από το… τρένο της Μπάγερν

 Βέρντερ εναντίον Μπάγερν Μονάχου στο «Βέζερσταντιον» της Βρέμης για τη γερμανική Bundesliga, άνευ κόσμου. Η Βέρντερ θριάμβευσε με 5-1 στο Πάντερμπορν στην κορυφαία της φετινή εμφάνιση αλλά εντός «Βέζερσταντιον» δεν έχει νίκη στα τελευταία… 13 ματς (0-3-10), ήτοι από το 3-2 επί της Αουγκσμπουργκ την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη (μετρημένες 289 ημέρες!). Χωρίς Μίλερ και Λεβαντόφσκι (που εξέτισαν και γυρίζουν) η Μπάγερν υπέταξε, με γκολ του Γκορέτσκα στο 87’, 2-1 την Γκλάντμπαχ και με νίκη απόψε κατακτά το 8ο σερί πρωτάθλημα και 30ο στην ιστορία της, στα 22 σερί επίσημα ματς το αήττητο σερί της (21-1-0), μετρά 25/28 νίκες επί ημερών Χάνζι Φλικ στον πάγκο.

Ο οποίος Φλικ ρωτήθηκε τις προάλλες για το πώς θα γίνουν (εν μέσω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων) οι πανηγυρισμοί για τον τίτλο και παρέπεμψε, για την απόφαση, στην Κάτλιν Κρούγκερ. Η όμορφη 35χρονη είναι, πια, παιδί της Μπάγερν, μικρή έπαιζε στη γυναικεία ομάδα της, το 2009 ανέλαβε θέση δίπλα στον τότε αθλητικό διευθυντή Κρίστιαν Νέρλινγκερ και από το 2012 είναι η τιμ μάνατζερ του συλλόγου, έχοντας άρτια σχέση με κάθε τεχνικό (ο Πεπ Γκουαρδιόλα της είχε κάνει πρόταση να τον ακολουθήσει στη Σίτι). Στη φράου Κρούγκερ… χρεώνεται το σύστημα επικοινωνίας μεταξύ πάγκου και… οροφής, όπου βρίσκονται οι αναλυτές του συλλόγου, τα βίντεο των αγώνων από τον αέρα και, γενικώς, είναι το απόλυτο αφεντικό ελέγχοντας τα πάντα. Κυριολεκτικά.

Οσο για την παράδοση; Πελατειακή! Κρατήστε το, για προτάσεις στοιχήματος: 23-3-0 στα τελευταία 26 σε δύο διοργανώσεις για την Μπάγερν! Η τελευταία φορά που δεν ηττήθηκε από τους Βαυαρούς ήταν τον Σεπτέμβρη του 2010 (0-0), έκτοτε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η Μπάγερν έκανε 21 σερί νίκες με γκολ 75-14! Στη, δε, Βρέμη η Μπάγερν μετρά 11 σερί νίκες σε επίσημα και 11-1-0 στο πρωτάθλημα, με τελευταίο άσο στις 21 Οκτωβρίου 2006…

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *