Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Η Arsenal δεν είναι δύο παίκτες»

Ο Αλσατός τεχνικός έδωσε απαντήσεις, και μάλιστα ορθές, στο θέμα που έχει προκύψει τελευταία με τους δύο σταρ της ομάδας του, Alexis Sanchez και Mesut Ozil.

Ο Arsene Wenger, μιλώντας ενόψει του αυριανού παιχνιδιού της Arsenal απέναντι στην Stoke City, αναφέρθηκε στους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν απασχολήσει πάρα πολύ τα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα με το θέμα παραμονής τους -ή μη- στο Λονδίνο, τονίζοντας πως ακόμη και αν αποχωρήσουν τελικά, η ομάδα θα συνεχίσει όπως κάνει τόσες δεκαετίες.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον άτυχο Santi Cazorla, που πρόσφατα τραυματίστηκε ξανά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, υποστηρίζοντας πως πρόθεση είναι να του παρασχεθεί νέο συμβόλαιο.

«Θα ανανεώσουμε σίγουρα με τον Santi Cazorla», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Wenger στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας:

«Η Arsenal είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Δεν είναι ένας ή δύο παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Το σημαντικότερο είναι ότι βρισκόμαστε πλέον σε μια ισχυρή οικονομική κατάσταση, κάτι που δεν ίσχυε στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει πως είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε για το μέλλον και να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Και επίσης είναι σημαντικό να διατηρούμε τις αξίες του συλλόγου, την ταυτότητά του και όχι να βασιζόμαστε απόλυτα σε έναν-δύο ποδοσφαιριστές».

Να τονιστεί εδώ πως τα συμβόλαια των Alexis και Ozil εκπνέουν σε 18 μήνες από τώρα και οι δύο άσοι ζητούν τεράστια αύξηση απολαβών προκειμένου να ανανεώσουν με τους Gunners.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *