Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Η Arsenal είναι καλύτερη από την Chelsea»

O Tony Pulis μετά από την ήττα της West Bromwich από την Arsenal σε δηλώσεις που έκανε ισχυρίστηκε πως οι «Gunners» έχουν πιο δυνατή ομάδα από την Chelsea.

Δύο βδομάδες μετά από την ήττα της West Bromwich στο τέλος στο Stamford Bridge από γκολ του Diego Costa στο 76΄, η ομάδα του Tony Pulis έχασε ξανά στο τέλος, αυτήν την φορά στο Emirates stadium από γκολ του Giroud στο 86΄. Παρά τις δύο ήττες στο τέλος η ομάδα πάει πολύ καλά, μιας και βρίσκεται στην 9η θέση και αναμένεται να έχει μια ήσυχη συνέχεια.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής του συλλόγου προέβη σε δηλώσεις συγκρίνοντας την ομάδα του Antonio Conte και του Arsene Wenger. Αναλυτικά ο 58χρονος τεχνικός είπε: «Αν κοιτάξεις τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα και αυτούς που έλειπαν και έπειτα κοιτάξεις αυτούς της Chelsea, νομίζω πως η Arsenal έχει πιο δυνατό ρόστερ. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε την συνέχεια και το τι μπορεί να κάνει η Chelsea. Νομίζω πως η Chelsea θα κάνει μεταγραφές. Δεν νομίζω πως κάποιος από τους μεγάλους θα κάτσει χωρίς να ξοδέψει χρήματα. Οπότε θα είναι ενδιαφέρον η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη για τους 4,5 πρώτους συλλόγους. Τα παιχνίδια με την Chelsea και την Arsenal ήταν αρκετά πανομοιότυπα. Παίξαμε ενάντια σε έναν τοπ σύλλογο σήμερα και δουλέψαμε αρκετά σκληρά και είμαι πολύ στεναχωρημένος για τους παίκτες και τους οπαδούς που ταξιδέψανε. Ενάντια σε αυτές τις ομάδες πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος όσο γίνεται. Οι τοπ σύλλογοι κερδίζουν πολλά παιχνίδια στα τελευταία 10 λεπτά. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά προχωράμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *