Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Leeds κοιτάζει στο πάνω ράφι

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται η Leeds με την West Ham για τον δανεισμό του Fletcher, τον οποίο ήθελε και το καλοκαίρι.

Η Leeds διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Premier League την φετινή χρονιά, μιας και βρίσκεται στην 5η θέση της Championship και όπως είναι λογικό εξετάζει μεταγραφικές επιλογές που θα την ενισχύσουν ακόμη περισσότερο ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Μια από τις θέσεις που ψάχνουν ενίσχυση είναι αυτή του φορ, θέλοντας μια εναλλακτική επιλογή για τον Chris Wood, ο οποίος αποδίδει εξαιρετικά μέχρι στιγμής, έχοντας σημειώσει 11 γκολ σε 21 αγώνες. Ιδανικός για τους ανθρώπους της Leeds μοιάζει ο Ashley Fletcher, ο οποίος έχει προλάβει να αγωνιστεί την φετινή χρονιά με την φανέλα της West Ham 13 φορές έχοντας σκοράρει μόνο μια φορά ενάντια στην παλιά του ομάδα, Manchester United στο κύπελλο.

Από την στιγμή που και η West Ham έχει βγει στην αγορά για έναν φορ, θα ήταν καλύτερο ο ταλαντούχος Fletcher να δοθεί δανεικός, προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *