Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Liverpool τιμά την Remembrance Weekend

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Liverpool θα αγωνιστεί το Σάββατο ενάντια στην Huddersfield, με τους «Reds» να φορούν μια μοναδική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, η Liverpool, θα αγωνιστεί με την εμφάνισή της, με την μόνη διαφορά ότι πάνω θα έχει κεντημένες παπαρούνες, με σκοπό να τιμήσουν την Remembrance Weekend.

Οι παίχτες των «Reds» θα υπογράψουν στις φανέλες τους και θα τις δωρίσουν στην Royal British Legion, όπου θα υπάρξει μία δημοπρασία, με σκοπό την αύξηση των κερδών της φιλανθρωπικής αυτής οργάνωσης.

Τον προηγούμενο χρόνο, η δημοπρασία με τις φανέλες της Liverpool, επέφερε κέρδος 13.000£ για την Legion.

Η Royal British Legion, είναι μία φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τις στρατιωτικές οικογένειες, οι οποίες έχουν συνεισφέρει σε πολέμους για την προστασία της χώρας και έχουν τραυματιστεί ή ακόμα και πεθάνει, κατά την διάρκεια ενός πολέμου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο αρχηγός των «Reds», Jordan Henderson, δήλωσε:«Είναι τιμή για την ομάδα που θα μπορέσει να ευχαριστήσει τις στρατιωτικές δυνάμεις και τις οικογένειες τους για όσα μας έχουν προσφέρει.Η θυσία τους είναι σπουδαία και θέλουμε να τους αποδώσουμε τιμές στο Anfield και να αποδώσουμε φόρο τιμής σε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για την σωτηρία της χώρας μας».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *