Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Milan συζητά για Diego Costa

Το ενδεχόμενο να αποκτήσει το «μαύρο πρόβατο» της Chelsea, Diego Costa, διερευνά η AC Milan, η οποία φαίνεται πως έκανε επίσημη προσέγγιση στον ατζέντη του Ισπανού επιθετικού.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των «Rossoneri», Marco Fassone, αναφέρθηκε στον φορ της Chelsea, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων του Antonio Conte, και τόνισε ότι ναι μεν μίλησε με τον Jorge Mendes (εκπροσωπεί τον Costa), όμως δεν υπάρχει κάτι περισσότερο μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά ο ιταλικός και αγγλικός Τύπος επιμένουν ότι η Milan διατηρεί έντονο ενδιαφέρον για τον Ισπανό διεθνή.

«Θα προτιμούσα να αποφύγω να μιλήσω για παίκτες άλλων ομάδων. Ο Diego Costa είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που όμως ανήκει στην Chelsea. Πήγαμε να συναντήσουμε τον Jorge Mendes, υπάρχουν πολλά να συζητήσεις μαζί του. Ο Costa είναι φανταστικός αλλά αγωνίζεται στην Chelsea τώρα και αυτό είναι όλο», σημείωσε ο Fassone.

Σημειώνεται πως τώρα ο 28χρονος επιθετικός βρίσκεται στη γενέτειρά του, τη Βραζιλία, αφού φυσικά δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της Chelsea και εξακολουθεί να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *