Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Premier League στα πόδια του Hart

Η Newcastle μαζί με τη West Ham είναι δύο από τις ομάδες της Premier League που δίνουν μάχη για την απόκτηση του Joe Hart, σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο.

Ο πορτιέρο της Manchester City, που επέστρεψε από το δανεισμό του στην ιταλική Torino, είναι σαφές πως δεν υπολογίζεται από τον Pep Guardiola κι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η ομάδα του Rafa Benitez, λοιπόν, αλλά και οι «Hammers» έχουν ξεκινήσει επαφές με τους «Citizens» και ελπίζουν να καταφέρουν να φτάσουν στο σπουδαίο deal.

Βέβαια, εκείνο που αποτελεί εμπόδιο είναι το γεγονός ότι η City από τη μεριά της δεν θέλει την προοπτική δανεισμού του διεθνούς τερματοφύλακα και θα μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων μόνο για μόνιμη πώλησή του. Κάτι που αποτελεί όμως εμπόδιο, καθώς ο μισθός του Hart αυτή τη στιγμή στην City είναι δύσκολο να καλυφθεί από κάποια από αυτές τις ομάδες.

Να σημειωθεί πως η Newcastle βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση τερματοφύλακα, με τον Pep Reina και τον Willy Caballero να είναι δύο περιπτώσεις που εξετάστηκαν σοβαρά όμως τελικά δεν προχώρησαν. Μάλιστα, ο δεύτερος μέσα στο Σαββατοκύριακο ανακοινώθηκε από την Chelsea.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *