Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Southampton θέλει Tuchel

Την περίπτωση του Thomas Tuchel, ο οποίος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Borussia Dortmund, σκέφτονται σοβαρά οι άνθρωποι της Southampton προκειμένου να αντικαταστήσει τον Claude Puel.

Ο Γάλλος τεχνικός φαίνεται αρκετά πιθανό να αποχωρήσει και μάλιστα φημολογείται πως έχει έρθει και σε συζητήσεις με την Saint Etienne, προκειμένου να την αναλάβει. Οι «Saints» ήδη κοιτάζουν κάποιες καλές λύσεις για τον πάγκο και ο Tuchel μοιάζει εξαιρετική λύση, έχοντας κατακτήσει μερικές ημέρες πριν το κύπελλο Γερμανίας με την BVB.

Βέβαια, η κίνηση αυτή θα είναι αρκετά φιλόδοξη από πλευράς της αγγλικής ομάδας, καθώς για τον Tuchel ενδιαφέρονται κι άλλοι σύλλογοι, όπως η Bayer Leverkusen, η οποία του προσφέρει και μεγαλύτερο πακέτο αποδοχών. Η Southampton φέρεται να θέλει να «κλειδώσει» έναν σπουδαίο προπονητή πριν προβεί στην απομάκρυνση του Puel και πλην του Γερμανού εξετάζονται κι άλλες λύσεις, όπως εκείνη του συμπατριώτη του Roger Schmidt.

Ο Schmidt κατέκτησε το νταμπλ με την Red Bull Salzburg το 2014 και έπειτα βρέθηκε στη Leverkusen, από όπου αποχώρησε τον περασμένο Μάρτιο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *