Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ηart: «Χρειαζόμουν 5 …Peter Crouche στο τείχος»

Tα εύσημα από τον goalkeeper της εθνικής Αγγλίας, Joe Hart, πήρε ο Leigh Griffiths για τα δύο γκολ που σημείωσε, με ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ, μέσα σε 3 λεπτά, στο δραματικό 2-2 της Σκωτίας με την Αγγλία.

«Ως goalkeeper φτιάχνεις το τείχος σου, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τα φάουλ του ήταν τόσο καλά που θα χρειαζόμουν 5 Peter Crouche στο τείχος μου για να τα σταματήσω» δήλωσε ο keeper της εθνικής Αγγλίας προσθέτοντας: «Είχαμε μελετήσει τον τρόπο που εκτελεί φάουλ, είχε εκτελέσει ένα και στο Wembley αλλά χρησιμοποίησε διαφορετική τεχνική. Είπα στο τείχος μου να πηδήξει, όχι πολύ όμως, γιατί μερικές φορές εκτελούν τα φάουλ συρτά.»

Ήταν τα πρώτα γκολ που δέχτηκε η Αγγλία στην προκριματική φάση κι ο Hart εντυπωσιασμένος συνεχάρη τον Griffiths μετά το ματς. «Να εκτελέσει δύο φάουλ με αυτό τον τρόπο μέσα σε λίγα λεπτά, ήταν πολύ μεγάλη στιγμή γι αυτόν. Έκατσα να δω μετά το ματς πως έγινε αυτό, δεν ήταν απλά φάλτσα, είχε βάλει δύναμη και ταχύτητα, φοβερά φάουλ» τόνισε ο Hart καταλήγοντας ότι η Αγγλία θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη με το βαθμό που την κρατά στην κορυφή του ομίλου, δύο βαθμούς μπροστά από τη Σλοβακία και 6 από τη Σκωτία.

πηγή: www.forcelticandscotland.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *