Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει ΗΠΑ ο Allardyce

To ενδιαφέρον του για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή των ΗΠΑ εξέφρασε δημόσια ο Sam Allardyce, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε αγγλική ιστοσελίδα.

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας τόνισε πως «θα ανυπομονούσε» να εργαστεί σε αυτό το πόστο, μιας και επισκέπτεται συχνά τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ υποστήριξε πως το γεγονός ότι οι Εθνικές ομάδες δεν έχουν διαρκείς αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι ακριβώς αυτό που αναζητά ο ίδιος στην παρούσα φάση.

«Ναι, νομίζω πως θα πήγαινα εκεί, αλλά υπάρχουν οι εκλογές για τον πρόεδρο της ομοσπονδίας το Γενάρη, που έχουν καθυστερήσει την διαδικασία, οπότε αν ερχόταν η ευκαιρία να μιλήσω με τις ΗΠΑ αργότερα, θα ανυπομονούσα να το κάνω. Οι Εθνικές είναι εντελώς διαφορετικές από την Premier League, είναι 10 ματς το χρόνο και πολύς χρόνος να αφιερώσεις στον εαυτό σου και να παρακολουθείς τους παίκτες. Δεν είναι το ίδιο με την καθημερινή πίεση της Premier League. Πάντα αγαπούσα τις ΗΠΑ από τότε που πήγα πριν πολλά χρόνια και αγωνίστηκα εκεί. Είχα παίξει στην Tampa Bay Rowdies και πέρασα φανταστικά».

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *