Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να επιστρέψει στη Γαλλία ο Mendy

Την επιστροφή του στην πατρίδα του φαίνεται πως επιθυμεί ο Nampalys Mendy, μετά από μόλις ένα χρόνο στη Leicester, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports.

Ο Γάλλος μέσος αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι επί Claudio Ranieri έναντι 13 εκατομμυρίων λιρών ως αντι-Kante, ωστόσο η πρώτη του σεζόν ήταν σχεδόν εφιαλτική, αφού αγωνίστηκε μόλις εννέα φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Κύρια αιτία ένας τραυματισμός στον αστράγαλο που τον κράτησε εκτός δράσης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν του επέτρεψε να δείξει τις δυνατότητές του.

Όπως αναφέρεται λοιπόν, ο 25χρονος άσος τώρα έχει λάβει την απόφαση να επιστρέψει στη Γαλλία για λογαριασμό της Bordeaux, και μάλιστα είναι διατεθειμένος για χάρη της να απορρίψει προσφορά από την Nantes, την οποία πλέον προπονεί ο Ranieri. Ο ίδιος ο Mendy, μιλώντας στην L’Equipe για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Nantes, τόνισε:

«Άκουσα περί ενδιαφέροντος της Nantes αλλά ούτε εγώ ούτε ο σύμβουλός μου έχουμε έρθει σε επαφή μαζί τους. Όπως και να έχει, από τότε που ο σύμβουλός μου, μου μίλησε για την πιθανότητα να πάω στη Bordeaux, το μυαλό μου είναι εκεί. Έχασα ένα χρόνο στην Αγγλία εξαιτίας μιας αποτυχημένης εγχείρησης στον αστράγαλο, κάτι που δυστυχώς οδήγησε σε δεύτερη επέμβαση το Μάρτιο. Παρότι δεν είμαι ακόμη στο 100%, έχω μόλις επιστρέψει από μια εξαιρετική φάση αποθεραπείας. Και τώρα έχω την ελπίδα να πάω στην Bordeaux σύντομα. Είναι σαν εμμονή».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *