Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να παραμείνει ο Giroud

Την επιθυμία του να παραμείνει στο Λονδίνο και την Arsenal, παρά τα όσα ακούγονται γύρω από το μέλλον του, εξέφρασε ο Olivier Giroud.

Ο επιθετικός των «Gunners» το τελευταίο διάστημα έχει συνδεθεί στενά με διάφορες ομάδες, μεταξύ των οποίων Lyon και West Ham, ενώ την περασμένη σεζόν ξεκίνησε μόλις σε 11 ματς στην Premier League, παραδεχόμενος αργότερα πως δεν μπορεί να επαναληφθεί αυτή η κατάσταση και τη νέα σεζόν. Ωστόσο, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Giroud τόνισε πως θέλει να συνεχίσει στην Arsenal και αυτός θα είναι και ο πρώτος του στόχος.

«Έχω κερδίσει ορισμένους τίτλους στην καριέρα μου και αυτό είναι κάτι σημαντικό, ωστόσο υπάρχει και κάτι ακόμη που είναι σημαντικό για εμένα. Και αυτό είναι το να με θυμούνται αργότερα ως έναν «πιστό στρατιώτη» στο γήπεδο, που πάντα τα δίνει όλα για την ομάδα. Και γι αυτό το λόγο θέλω να συνεχίσω το ταξίδι στην Arsenal και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα ήθελα να κερδίσω έναν ακόμη τίτλο, ίσως και περισσότερους, μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου. Το κίνητρο του να κάνεις περήφανη την οικογένειά σου είναι πάντα εκεί», σημείωσε ο Γάλλος διεθνής.

Ο Giroud μέχρι σήμερα έχει πετύχει 98 τέρματα σε 226 εμφανίσεις με την Arsenal, ενώ η επικείμενη έλευση του συμπατριώτη του, Alexandre Lacazette στο Emirates, ενδέχεται να μειώσει αισθητά τις πιθανότητες να αγωνίζεται βασικός φέτος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *