Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να παραμείνει ο Shakespeare

Την επιθυμία να παραμείνει στο πάγκο της Leicester και να του δοθεί η ευκαιρία του πρώτου προπονητή εξέφρασε με δηλώσεις του ο Craig Shakespeare.

Η Leicester προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με την Hull που έχει τον χαρακτήρα «τελικού» για τις δύο ομάδες μιας και κυνηγούν και οι δύο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας θα παραταχθούν για ακόμα ένα παιχνίδι με τον υπηρεσιακό τους προπονητή, Craig Shakespeare, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία αν του δοθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα το αφήσω αυτό στις κρυφές δυνάμεις. Έχω ενημερωθεί ότι θα καθίσουμε να μιλήσουμε μετά τον αγώνα με τη Hull. Είμαι σίγουρος ότι οι ιδιοκτήτες θα μου δείξουν το σκεπτικό τους. Θα πάρουμε τους παίκτες μακριά από το προπονητικό κέντρο από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη. Είναι κάτι που έχουμε ανάγκη εδώ και δύο-τρεις μήνες. Αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία λόγω του Copa Africa και του αγώνα με τη Derby. Θα μιλήσουμε μέσα στη βδομάδα. Είμαι αρκετά χαρούμενος. Δεν έχει γίνει μεγάλος διάλογος ούτε πιστεύω να γίνει. Είμαι αρκετά αισιόδοξος όμως. Κοιτάζω μπροστά. Ακούγονται πολλά ονόματα καθημερινά αλλά δεν θα μπω σε αυτή τη φημολογία».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *