Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει «πακέτο» δύο από τη Leicester η Chelsea

Τα πράγματα για την Chelsea δεν πάνε όπως θα τα ήθελε ο Antonio Conte μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο οι «μπλε» δεν σταματούν τις απόπειρές τους και τώρα φαίνεται πως κινούνται για νέο διπλό deal.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Mirror, οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν βάλει στο στόχαστρο δύο παίκτες της Leicester, τους Danny Drinkwater και Jamie Vardy. O Drinkwater ήταν ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες στο μπλοκάκι του Conte, ενώ ο Vardy φαίνεται πως είναι το νέο όνομα στη λίστα, προκειμένου να παράσχει περισσότερες λύσεις στην επίθεση.

Βέβαια, οι μέρες περνούν και τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο, αφού ακόμη και αν η Chelsea καταθέσει μια καλή προσφορά στους «Foxes», εκείνοι θα πρέπει πρώτα να βρουν τους κατάλληλους αντικαταστάτες για τους δύο παίκτες, που αποτελούν πολύ σημαντικά στελέχη της. Πάντως, και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει νέα συμβόλαια με την ομάδα πρόσφατα, κάτι που σημαίνει ότι η Leicester έχει το «πάνω χέρι» σε ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις.

Επίσης, οι «μπλε» συνεχίζουν τις προσπάθειές τους και για την περίπτωση του Alex Oxlade-Chamberlain της Arsenal, καθώς όσο ο 24χρονος δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο, τόσο υπάρχουν ελπίδες.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *