Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει περισσότερα ο Fellaini

Με το ένα πόδι έξω από την Manchester United φαίνεται να είναι ο Βέλγος Marouane Fellaini που απαιτεί πολλά περισσότερα για να παραμείνει στον σύλλογο.

 

Μπορεί ο μέσος να έχει μετατραπεί σε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Mourinho μετά την απόκτηση του από την Everton, όμως ο Βέλγος δεν φαίνεται πρόθυμος να ανανεώσει το συμβόλαιο με την ομάδα. Τον Οκτώβριο ο προπονητής των ‘Κόκκινων Διαβόλων’ δήλωνε ανησυχία σχετικά με την κατάσταση του παίκτη του αλλά και το μέλλον του στην ομάδα.

Ο παίκτης που τον Σεπτέμβριο αρνήθηκε την υπογραφή νέου συμβολαίου με την United, απαιτώντας μεγαλύτερο μισθό μίλησε στην Humo για το μέλλον του.

«Πραγματικά δεν ξέρω. Έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτό ακόμα.» δήλωσε ο παίκτης.

«Αν η Manchester United δεν με χρειαζοταν, θα με είχε ενημερώσει. Μου έχει γίνει μια πρόταση και πιθανότατα θα μου γίνει και άλλη. Αν θα τη δεχτώ δεν είναι σίγουρο ακόμη. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη.»

Με τον μέσο να είναι ακόμη αμφίβολος για το μέλλον του στην Αγγλία, οι φήμες περί φυγής του όλο και φουντώνουν με νέους μνηστήρες να μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι απόκτησης του. Εκτός από την τουρκική Besiktas, τώρα και ομάδα από το κινεζικό πρωτάθλημα φαίνεται να μπήκε στη μέση σύμφωνα με τη Mirror.

Με το συμβόλαιο του όμως να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, ο παίκτης είναι ελεύθερος από το Γενάρη να συνομιλήσει με οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται για εκείνον.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *