Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει Drinkwater η Chelsea

Ο Nemanja Matic αποτελεί από χθες και επίσημα «παρελθόν» από την Chelsea και ο Antonio Conte θέλει να κινήσει τις διαδικασίες για εύρεση αντικαταστάτη του, με τον Danny Drinkwater να έρχεται στο προσκήνιο.

Αυτή τη στιγμή οι «μπλε» διαθέτουν τρεις μέσους στο ρόστερ τους (τέσσερις μαζί με τον Lewis Baker) και θέλουν να αποκτήσουν ακόμη έναν ενόψει της μεγάλης χρονιάς που έρχεται. Ο Matic δεν ήθελε να μείνει στον πάγκο μετά την έλευση του Tiemoue Bakayoko και τώρα αναζητείται ένας ακόμη παίκτης που θα πλαισιώσει τον νεοαποκτηθέντα, τον N’Golo Kante και τον Cesc Fabregas.

Ο Drinkwater λοιπόν προκύπτει ως το νέο όνομα στη λίστα, με τους οπαδούς της Chelsea πάντως να μην είναι και τόσο… θετικοί στα social media με τη λύση αυτή. Και αυτό διότι θεωρούν πως ο 27χρονος δεν είναι αρκετά καλός για τα στάνταρ της ομάδας τους, καθώς και επειδή θεωρούν πως υπάρχουν καλύτερες λύσεις. Ο Renato Sanches της Bayern είναι ένα από τα ονόματα που απασχολούν επίσης τους Λονδρέζους, όπως και ο Ross Barkley που όμως βρίσκεται στο στόχαστρο της Tottenham.

Να σημειωθεί πως η Leicester από τη μεριά της δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τον Drinkwater, o οποίος μάλιστα υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *