Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει Premier League με την Derby ο Ince

 

Απόλυτα συγκεντρωμένος στο να βοηθήσει την Derby να επιστρέψει στην Premier League, εμφανίστηκε ο Tom Ince.

Τα «Κριάρια» βρίσκονται στην έβδομη θέση της Championship, στοχεύοντας να μπουν στα playoffs, με τον Άγγλο να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ είναι και πρώτος σκόρερ της ομάδας με εννέα τέρματα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Άγγλος μεσοεπιθετικός: «Φυσικά και θέλω να παίζω όσο ψηλότερα μπορώ. Όλοι στα αποδυτήρια θέλουν να παίζουν στο κορυφαίο επίπεδο και θέλουν να ανέβει κατηγορία η Derby. Απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά, αλλά αν το κάνουμε σωστά, μπορούμε να έχουμε πραγματικά καλές πιθανότητες για αυτό. Είμαι συγκεντρωμένος στη σκληρή δουλειά και στο να ανέβει η ομάδα. Θέλω να βοηθήσω το σύλλογο στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Είναι αυτό που θέλουν οι οπαδοί, οι παίκτες, ο πρόεδρος και ο προπονητής και έχουμε τη σωστή υποδομή για να φτάσουμε εκεί. Τώρα οφείλουμε να έχουμε εμφανίσεις σαν εκείνη κόντρα στη West Brom κάθε εβδομάδα, ώστε να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του στην Derby, ανέφερε: «Η ομάδα βασίζεται σε μένα στο να σκοράρω και να δημιουργώ ευκαιρίες. Για αυτό με έφερε ο σύλλογος και αυτό είναι που προσπαθώ να κάνω. Ο τρόπος που παίζουμε μου ταιριάζει και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Σε όλη την καριέρα μου, πάντα προσπαθούσα να δείξω στους ανθρώπους τι μπορώ να κάνω. Είμαι ευγνώμων στην Derby που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Ο προπονητής που επιτρέπει να παίζω με τον τρόπο μου. Στις προηγούμενες ομάδες μου στην Premier League δεν είχα αυτήν την άδεια. Σίγουρα οι προπονητές έχουν διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, που ίσως να μη μου ταιριάζουν ως παίκτη. Πάντα πιστεύω πως αυτό που μπορώ να κάνω, θα προκαλέσει προβλήματα στον καθένα. Αυτή είναι η εμπιστοσύνη που έχω στον εαυτό μου».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *