Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλουν να κρατήσουν Gilmour οι Rangers

Την παραμονή του νεαρού Billy Gilmour στις τάξεις των Rangers επιθυμεί ο τεχνικός τους, Mark Wardburton.

Ο 15χρονος Gilmour αποτελεί κατά πολλούς το μέλλον του σκωτσέζικου συλλόγου και ήδη έχουν αρχίσει να ηχούν «σειρήνες» γύρω του από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Φημολογείται πως το νεαρό «αστέρι» των Teddy Bears βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Chelsea την περασμένη εβδομάδα, ενώ παρακολουθείται και από άλλους συλλόγους όπως η Manchester City, η Bayern Munich και η Barcelona.

O Gilmour προκάλεσε αίσθηση με τις εμφανίσεις του τον περασμένο μήνα στο Victory Shield, με την Εθνική Σκωτίας Κ16, και ο Wardburton πιστεύει πως ο 15χρονος πρέπει να δουλέψει και να φτάσει στην πρώτη ομάδα των Rangers. Να σημειωθεί πως οποιαδήποτε ομάδα μπορεί από τον Ιούνιο, που ο Gilmour γίνεται 16, να τον αποκτήσει καταβάλλοντας 100.000 λίρες στους Gers.

«Ο Billy Gilmour είναι παίκτης των Rangers και ελπίζω πολύ πως βλέπει το μέλλον του εδώ και θα δουλέψει για να βρεθεί στην πρώτη ομάδα. Από εδώ και πέρα, ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί. Είναι απολύτως κατανοητό πως ενδιαφέρονται τόσοι σύλλογοι, καθώς είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Οι ομάδες της Premier έχουν επίγνωση όλων των κορυφαίων παικτών στον κόσμο. Θα είναι δύσκολο για τους Rangers να τον κρατήσουν, βάσει της οικονομικής ανισότητας που υπάρχει, όμως μπορούμε να του παράσχουμε ένα φανταστικό περιβάλλον εδώ και μια εξαιρετική συνέχεια0», σημείωσε ο προπονητής των Rangers.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *